Monday, May 9, 2011

~Lagu Terbaru Inggeris Siti Nurhaliza 2011...(TEASER)!!!!

HAH..!!!
masing-masing cepat je bukak new tab ek??
pantang betul kalau cakap tentang Siti Nurhaliza..
hehehehehe..kalau fiz pon sama laaa...kih3..
tapi fiz tak tau laa peminat nombor berapa kan???yelaa semua sibuk nak jadi peminat dia nombor 1 kan???

dah2..
makin melaut nanti...
sumber yang baru dan boleh dipercayai,,katanya album Inggeris siti akan dilancarkan pada bulan Jun dan bukan bulan Mei..
ni orang kata..jangan salahkan fiz kalau tak sama apa yang berlaku okey??

jadi bagi menghagatkan suasana dan gimik..
siti ada perdengarkan sikit teaser dari album dia tu...
kalau tak silap eksklusif di HOT FM..!!!
tapi rakaman dari fon siti..tu yang audio kurang sikit..hehehehehe

jadi dengar je laa..



jadi amacam???
ni belum tentu jadi single album tu...
ramai yang kata ada macam ala2 Britney Spears masa awal2 kemunculan album dia..
betul ke??

tapi nantikan kehadiran album terbaru Siti...!!!!







Hafiz: nak tahu tak??...Siti Nurhaliza adalah penyumbang suara yang ada "yeah..yeah..yeah" dalam lagu Karma,, Faizal Tahir.....ni pengakuan FT okey??..!!

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2010, HAFIZPUNYADRAMA All Rights Reserved | © 2010 | This blog design is built and designed by