Friday, August 31, 2012

Lagu Baru Black Mentor 2012 feat Malique - Teman Pengganti

Salam 1 Letup !
actually aku nak update benda lain tapi aku semangat nak update lagu baru black mentor ni
kenapa??..aku punya stats kat blog ni tinggi sebab pencarian lagu baru black mentor ni
hahahahahahahaha
actually korang boleh je pergi dekat you tube terus cari kan?
tapi teringi jugak ye nak cari guna google
dan hasilnya mesti keluar entri aku yang lama - lama zaman bila ntah black punya tu...hahahahaha

jangan bimbang..
hafiz di sini membantu anda untuk mengetahui lagu baru Black Mentor...
lagu baru dia adalah Teman Pengganti
sekali dengar macam lagu raya pon ada sebab musik dia yang tune ala ala raya
hah, nampak tak aku macam pernah belajar music satu kelas dengan Adele dekat London dulu??? muahahahaha
lagu ni suara Black agak seksi yang menggetarkan jiwa setiap pendengar walaupun tak semacam getaran falseto tapi ala ala laaa... buat buat faham je la korang ni . hahahaha

nah dengar lagu ni



tapi korang perasan tak dalam lagu ni Black cuma nyanyi sikit je dan dia ulang ulang yang sama.
rasanya lagu ni patut Malique feat Black... muahahaha
tapi apa pon aku dah download
lgu ni sedih wooo
aku sebagai teman sperjuangan dalam industri seni tetap menyokong Black
uyeh uyeh uyeh *sambil gelek dangdut*

:)

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2010, HAFIZPUNYADRAMA All Rights Reserved | © 2010 | This blog design is built and designed by