Wednesday, September 26, 2012

Siti Nurhaliza dan Hafiz - Muara Hati | Antara Parody yang Terbaik !!!

Salam 1 Letup !
hari ni aku nak tunjukkan satu video kat hampa smua.
tapi sebelum tu aku nak cakap yang aku dah makan burger samurai.
aku beli ala carte je. tu pon dah rm 8 lebih, terkucil di dalam boxer di buatnya
import dari Jepun ke? dah teroder nak buat macam mana kan? tak kan nak cancel? hahahaha
dalam tv nampak seksi je daging dia tu, siapa tv HD mesti mesti daging tu macam nak terkeluar kan? hahahaa
sos teriyaki tu manis rupanya, aku ingat pedas berapi. tapi bila ingat balik, orang jepun mana makan pedas kan? kesian orang Jepun :(
daging dia pulak dari daging burger mcd yang biasa punya je
suka hati korang nak beli ke tak. tapi sekali sekala rasa kan? apa salahnya. hahahaha

lepaas tu sebelum aku update blog ni
aku makan buah jambu air yang besar sambil cicah kuah rojak kak yati.
sekarang ni macam macam jenama. dalam rumah ni ada dua ke tiga jenis kuah rojak.
aku tak faham siapa yang beli banyak2 dan letak dalam almari
siapa yang buat koleksi pon tak tahu.
hahahaha. ada tu kuah rojak mak bi. hahahaha
lepas ni aku nak buat jenama baru iaitu "kuah rojak dag dig dug jantung ku berdegup tanpa henti mengikut rentak adrenalin" hah? ada orang nak lawan tak? hahahahaha
mesti tak terkata kan?
muahahahaha

dah dah. hari hari aku cerita pasal makanan sampai ada orang ada marah
hahahaha
baiklah sebenrnya aku nak tunjuk orang buat parody lagu dan buat video clip lagu Siti Nurhaliza
rajin sangat orang ni buat parody lagu Muara Hati
kadang agak rasa annoying jugak.hahaha
cuba korang tengok


dah tengok? korang perasan tak yang hitam dan kepala yang pakai batang mop tu adalah orang yang sama,
aku dah tengok dua kali baru perasan sebab tengok misai dia tu. hahaha
dan orang ni sempat promote produk Simply Siti lagi,
nak suruh siti sponsor laa tu nanti, hahahaha
dan yang aku tabik video ni sebab dia kemas, dan miming nya sama wey dengan lagu asal
editing dia kelas, guna Adobe wey,
aku Photoshop pon tak lepas lepas hahahahahaha

dah dah. aku nak sambung download lagu lagu ni
bye bye
pap pap oley !
*goyangmontot*
































No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2010, HAFIZPUNYADRAMA All Rights Reserved | © 2010 | This blog design is built and designed by