Monday, December 17, 2012

Artis Makan di Deen Burger Bakar !!!

Salam 1 Aw Aw Aw !!!
hari ni update lagi setelah hampir seminggu hilangkan diri.
actually ada je mengangkang dekat rumah ni tapi tetap malas nak update. yeah ! student life. semua perkara malas. hahaha
hari ni tak tahu kenapa aku nak update. gembira tak? hoyeah hoyeah !
baiklah. hari ni aku nak cerita pasal Burger Bakar AGAIN !!! siapa yang follow blog chipsmore tajaan Nestle ni, korang mesti tahu yang aku ni hantu buger bakar sikit.

baiklah, seminggu baru masuk UiTM, ada sebuah stall baru bukak.
burger bakar ni famos amos dekat Tampin. sekarang beranak pinak dekat Alor Gajah pulak.
tapi masa tu PTPTN belu masuk lagi. menangis wey tak dapat nak pergi.
bila PTPTN dah masuk. benda pertama yang aku fikir adalah Burger Bakar.
cepat tarik Azwan terus naik motor ke bandar.

okey. apa yang aku order?
korang mesti cakap aku tamak kan? hahaha tapi mak kalis sentap !
hahaha. ada sebab aku order macam ni tapi biarlah rahsia. hahaha

aku order Double Kahwin Combo with Cheese + Bacon. Combo tu termasuk Air sekali lah ye.
jadi harganya RM 17 sorang.
kalau yang basic tu. harga RM 7.00
paling mahal RM 20.00. kalau korang yang dah bekerja ni boleh lah bayar. aku yang menagih hidup dari PTPTN ni, mampus tak makan seminggu. hahaha

kalau double kahwin maksudnya ayam dan daging lah.
biasanya burger bakar yang aku dah makan sebelum ni, ayamnya bila dah digoreng dia tak bakar tau.
tapi sebaliknya, dia dah goreng dia bakar sekejap untuk rasa 'smoke' arang tu.
dan specialnya. siap ada hirisan bawang macam burger Malaysia yang biasa tu. hahaha
tapi yang tak best tak ada salad macam dalam gambar
dan daging tu kurang masin which is good for healthy but for me, agak kurengggg sikit.
but overall nice try and sedap baybeyh !!!
korang rasa lah.

tiap orang ada pendapat masing masing kan?
itu pendapat aku
kalau ada rasa yang tersinggung tu. jumpa hari raya nanti. hahaha

gambar bawah ni aku amik
sila meranakan diri anda. hahaha
:)


1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2010, HAFIZPUNYADRAMA All Rights Reserved | © 2010 | This blog design is built and designed by